fbpx skip to Main Content
Wij zorgen ervoor dat u opvalt!

Onze diensten

Keukenwrappen mat zwart belettering072

Is je keuken toe aan een nieuwe uitstraling? Wrap je keuken in elk gewenste kleur! Praktisch elke gladde ondergrond kan gewrapt worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw keuken, speakers, tv-meubel, kasten, deurposten, deuren of kozijnen wrappen.

Auto belettering - Lisa tandtechniek

Reclame op de weg is een van de beste reclame voor uw bedrijf of organisatie. Hoeveel verkeer komt u onderweg niet tegen? Maak gebruik van autobelettering en ze kunnen niet meer om uw bedrijf of organisatie heen!

Kozijnenwrap - kozijn

Onze wrap-specialisten van Kozijn Wrappen gaan secuur en deskundig te werk, zodat u te allen tijde geniet van een prachtig resultaat. Uw kunstof-kozijn in elk gewenste kleur!

Gevelbelettering zorgt dat uw bedrijf of instantie makkelijk gevonden kan worden door klanten of passanten. Ook versterkt het u uitstraling. Een nette geveltekst is een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie.

De perfecte oplossing tegen UV-stralingen & warmte in huis, kantoor of op je werkplek. De aangebrachte folie houd 86% van de warmte tegen & 99% van de UV-stralingen.

Geef je auto die extra en unieke uitstraling. Dit kan door het aanbrengen van een car wrap, een dak wrap, spoiler wrap of deurstijl wrap. Wij werken met (3m  & Avery)

OVER ONS

Belettering072 is een full-service signbedrijf in Alkmaar.
Met onze kennis en ervaring van 10 jaar streven wij naar 100% klant te vredenheid. Belettering072 specialiseert zich in het wrappen van keukens. Naast auto’s inpakken met folie, geven wij uw keuken/interieur een gloed ‘nieuwe’ uitstraling.

Met oog voor de nieuwste trends en de juiste prijs hebben wij een klanten kring opgebouwd in niet alleen Nederland, maar ook in Duitsland & België. Zo is ons team al werkzaam geweest voor: Nike, Jumbo, Lidl, Alberheijn, Middenwaard, Lego, Media Markt, HornBach, Footloker, Daily Paper, Radio Ujala, Lisa Tandtechniek, RonnieFlex, Sterk Beton, Dj Wef, Haven Rotterdam, Mooi Parfumerie, HGA Alkmaar, Lego Dusseldorf.

Van ontwerp tot realisatie, wij zorgen ervoor dat u opvalt.

RECENTE PROJECTEN 

ONZE KLANTEN

Gomer Egmond Belettering072 Alkmaar
Mj rijschool Belettering072