fbpx skip to Main Content
Wij zorgen ervoor dat u opvalt!

Bent u toe aan een nieuwe kleur in huis? Is de keuken nog in goede staat maar wilt u er een frisse wind doorheen hebben? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Dan bent u bij Belettering 072 aan het juiste adres. Praktisch elke gladde ondergrond kan gewrapt worden. Zo kunnen bijvoorbeeld ook uw keuken, speakers, tv-meubel, kasten, deurposten, deuren of kozijnen gewrapt worden in een gloednieuwe kleur. Doormiddel van ons vrijblijvende offerte formulier kunt u een aanvraag indienen. Wij zullen binnen één dag contact opnemen en een passend voorstel bieden.

Wij hebben naast ons werk in de belettering-branche ook al geruime tijd ervaring in de meubel en interieur branche. Door onze ervaring en relaties is er geen uitdaging die wij uit de weg zullen gaan. Bij Belettering 072 werken wij samen aan passende oplossingen waar u jaren mee vooruit kan.

Bekijk onze werkzaamheden om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is en neem vooral contact op bij vragen, we zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden en bieden u hierbij een vrijblijvende offerte aan.

Om een passend aanbod te kunnen bieden voor uw keukenwrap, kozijnwrap, meubelwrap en gerelateerde diensten, vragen wij in eerste instantie om foto’s toe te sturen. Hier maken wij een beoordeling en een indicatie van de werkzaamheden. Indien gewenst komen wij op afspraak op locatie. Hier kunnen wij de situatie en mogelijkheden duidelijk in kaart brengen.

  • Snelle resultaten, in de meeste gevallen kunnen wij uw nieuwe keuken binnen een dag opleveren met de gewenste kleur voor uw keukenwrap.
  • Scherp geprijsd, in verhouding met een nieuwe keuken is een keukenwrap relatief goedkoop. Met onze keukenwrap technieken kunt u voordelig genieten van een frisse keuken.
  • Strakke afwerking, wij werken uitsluitende met A-klasse materialen. Deze blijven jaren zitten zonder enige mankementen en kleurverschillen.
  • Kras- en stoot bestendig, u kunt door onze uitstekende materialen exact omgaan met uw keuken zoals u gewend bent. De wrap laag kan tegen een stootje.
  • Uitgebreide keuze in kleur, met meer dan 1000 beschikbare kleuren zit er voor u altijd wel wat tussen.